L’abat de Montserrat coneixia els abusos des de feia dècades

Miguel Hurtado va gravar amb càmera oculta una conversa amb Josep Maria Soler
L'abad de Montserrat

Miguel Hurtado, una de les víctimes dels abusos sexuals del monjo Andreu Soler, va enregistrar amb una càmera oculta una conversa amb l'abat de Montserrat, Josep Maria Soler, en la qual aquest reconeix tenir coneixement dels abusos del monjo des dels anys 70 del segle passat.

Hurtado va enregistrar la conversa amb l'abat de Montserrat el 2015, argumentant "que va voler enregistrar-lo perquè imaginava que quan tot això sortís a la llum quedaria en la seva paraula contra la meva", segons publica El Periódico.

Aquesta víctima dels abusos del monjo de Montserrat, qui va ser també durant dècades el responsable del grup dels minyons escoltes de l'abadia, exigeix ara que l'abat Soler "ha de dimitir" per haver amagat els abusos del monjo Soler durant dècades.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides