Jenn Díaz, el nou valor a l’alça dins d’Esquerra

La diputada d’ERC, Jenn Díaz, s’està revelant com un dels valors polítics que més sorprèn d’entre les files d’Esquerra Republicana. La seva feina al Parlament ja va fer que la seva figura cridés l’atenció dels quadres dirigents de la formació. El seu valent episodi explicant al ple que havia estat víctima de la violència masclista amb un discurs potent també la va situar sota el focus mediàtic amb una molt bona acollida.

I darrerament, a les xarxes socials es dedica a repartir clatellots a les dretes i a les forces constitucionalistes amb argumentari ben travat. A més, comenta amb vehemència el que va passant al judici de l’1-O. Tot plegat ha fet que nombroses persones dins d’Esquerra –i algunes amb gran poder de decisió interna i molta influència externa– la vegin com un valor  a l’alça, com una cara i una figura a potenciar.

Tant és així que ara que venen eleccions al Congrés i al Senat, hi ha republicans que ja plantegen que, si bé potser no cal que encapçali la llista, potser sí pot ocupar algun dels primers llocs de la candidatura per Barcelona o anar a les llistes del Senat. Sigui com sigui, la proposta sembla que encara no li ha arribat oficialment a la diputada, ja que no ha estat plantejada en ferm. Però la seva sembla ja una figura indiscutible en el futur d’Esquerra.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides