Els treballadors de Gallina Blanca han dit que prou

L'empresa de la família Carulla deixa al carrer 43 treballadors de la planta de Sant Joan Despí
Artur Carulla president d'Agrolimen

En un comunicat fet públic pel sindicat CCOO s'ha anunciat que "a partir de les 11.00 hores del dia d'avui, 19 de febrer de 2019, els treballadors i treballadores de Gallina Blanca inicien una vaga indefinida com a resposta a l'anunci de l'empresa del tancament de la planta de Sant Joan Despí".

Els treballadors denuncien que la direcció de l'empresa insisteix que l'única alternativa viable és el cessament de l'activitat, sense garanties reals de manteniment de l'ocupació i sense un pla social que respongui a les necessitats i obligacions legals que tenen respecte als treballadors i treballadores de Gallina Blanca.

Des de CCOO també es denuncia "enèrgicament la destrucció de l'ocupació que es pretén fer, i la progressiva degradació i destrucció del teixit industrial de la comarca del Baix Llobregat". El sindicat afirma que faran front a les suposades operacions relacionades amb possibles requalificacions de terrenys que només beneficien a l'empresa en detriment del manteniment del sòl industrial. De fet, l'Ajuntament de Sant Joan Despí (PSC) ha anunciat que no tramitarà aquesta operació immobiliària en els terrenys de la fàbrica si no es dona una solució satisfactòria als 43 treballadors que poden quedar a l'atur.

Comissions exigeix a la direcció d'Agrolimen, en mans de la família Carulla, que exerceixi de manera responsable les seves obligacions socials amb les 43 persones que formen part de la plantilla i en la qual no els queda més alternativa que convocar la vaga indefinida.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides