El Petit Nicolás vol ser el relator!

Enmig de la negociació entre el govern espanyol i el català per veure si era possible establir la figura mediadora d’un relator en la taula de partits que s’està vertebrant, el llistat de noms proposats va centrar gran part de les especulacions polítiques i mediàtiques. I mentre els polítics i la premsa elucubraven amb noms, el conegut com Petit Nicolás va patir un d’aquells moments d’il·luminació psicodèlica i va pensar que ell podia encaixar amb aquesta figura de relator. Sí, ell, que està encausat judicialment per un munt de delictes! I tant és així que va telefonar a la seu del PDECat i a la del PSC per oferir-se. Acte seguit, ell mateix feia pública les seves gestions per buscar ressò mediàtic.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides