Seat comença l’any 2019 amb bon peu

Fabrica Seat
Fabrica Seat

Seat va lliurar 44.500 vehicles al gener a tot el món, la qual cosa suposa un increment del 14,2% en comparació amb el mateix mes de l'any anterior. Es tracta del volum de vendes més alt en un mes de gener registrat per la filial espanyola de Volkswagen (VW), segons ha informat la companyia en un comunicat. La seva nova marca Cupra hi ha contribuït en triplicar el volum total de lliuraments i aconseguir les 1.800 unitats.

Amb aquest resultat, l'empresa amb seu a Martorell (Baix Llobregat) inicia un nou exercici de creixement després de deixar l'any passat la major xifra de vendes en els 68 anys d'història de la companyia, amb 517.600 vehicles lliurats, un 10,5% més que en el 2017.

"El fort increment de les vendes al gener ens fa ser optimistes sobre el desenvolupament dels resultats comercials de Seat en el 2019. Com el 2018, aquest serà un any de reptes. Confiem plenament en els quatre pilars de la marca (Ibiza, Arona, León i Ateca) i en la incorporació a la gamma del nou Tarraco, que ens permetrà donar un impuls addicional a les xifres de vendes en el 2019. L'aportació de Cupra i, en particular, del Cupra Ateca també serà clau per a créixer aquest any", ha apuntat el vicepresident Comercial de Seat i conseller delegat de Cupra, Wayne Griffiths.

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari