Per qui contractava prostitutes Lluís Prenafeta?

prenafeta comissio pujol 2015
prenafeta comissio pujol 2015

Salvador Sostres guarda moltes suposades confidències d’alts càrrecs del pujolisme i les deixa anar, sense encomanar-se a Déu ni al diable, en els seus articles als diaris Abc i Diari de Girona, on hi col·labora habitualment. L’última “bomba” que ha publicat és la suposada relació de Jordi Pujol amb prostitutes, fet que trenca absolutament tots els clixés existents sobre l’expresident.

Segons Salvador Sostres, la contractació de les prostitutes anava a càrrec de Lluís Prenafeta, quan era el secretari general i la mà dreta de Jordi Pujol al Palau de la Generalitat. En un article que ha publicat al Diari de Girona, explica Sostres:  “Un dia passejant pel Pati dels Tarongers, així li parlà el president: «Lluís, ara pensava en el Kennedy. Va aguantar molta pressió, i ho va fer molt bé, però de tant en tant necessitava esbargir-se i el seu germà l'ajudava, perquè ell tot sol no ho podia fer». I sense que li calgués dir res més, el Lluís es convertí en el seu més fidel alcavot i li garantí puntualment –Carme a banda– el plaent repòs del guerrer. No només fou diligent en assegurar-se de la qualitat del gènere, sinó també de la discreció, i mai res no se sabé”.

Com és obvi, aquesta història o bé és inventada o bé la font només pot ser Lluís Prenafeta. En tot cas, que Jordi Pujol utilitzés, segons Salvador Sostres, el servei de prostitutes és una novetat en la seva densa i convulsa biografia.

(Visited 539 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari