El Mobile va estar a punt de deixar Barcelona per la crisi política

El conseller de GSMA, John Hoffman, ha dit que tenien dues possibles ubicacions alternatives fora d'Espanya
John Hoffman, conseller delegat de la GSMA

El màxim responsable del Congrés de Telefonia Mòbil, John Hoffman, admet que l'any passat es van plantejar seriosament traslladar el Congrés fora de Barcelona, per culpa de la confusió generada entorn del procés independentista.

Hoffman assegura per primer cop que tenien un pla B. Tot i això, considera que ja s'ha superat la crisi. I que ara no hi ha cap motiu per deixar de fer el Mobile a la ciutat a partir del 2023, que és quan s'esgota el contracte actual.

A les portes d'una nova edició del Congrés de Telefonia Mòbil, el més gran i el de més repercussió que s'organitza a Catalunya, el seu màxim responsable ha estat així de clar: "Afortunadament no va ser així i estem convençuts que vam fer el que calia. Això no vol dir que no estiguem nerviosos. Ho estàvem. Estàvem molt nerviosos per aquest factor de confusió, l'any passat. Tant, que estàvem preparats per cancel·lar l'esdeveniment i traslladar-lo fora de Barcelona, fora d'Espanya".

Hoffman també diu que vol continuar fent el Congrés a Barcelona més enllà del 2023, tot i que no hi ha res signat.

El Congrés de Telefonia Mòbil, que es farà del 25 al 28 de febrer, serà de la magnitud de l'edició de l'any passat. S'espera que hi vinguin 107.000 assistents, 2.400 expositors i es calcula que generarà un impacte econòmic de 473 milions d'euros. Aquest any, el lema serà la connectivitat intel·ligent.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides