Les europees queden oblidades

Els partits ja preparen amb intensitat el període electoral que s’apropa. Les eleccions municipals seran un punt clau en la vida política, i la batalla de Barcelona, sobretot, pot marcar molt el futur d’algunes formacions. Aquesta sensació és la que està provocant que les grans damnificades siguin les campanyes per a les eleccions europees, que se celebraran el mateix dia.

I és que el disseny que  els partits estan fent per als 15 dies previs a les eleccions, i el tractament que preveuen fer els mitjans, centrarà tota l’atenció en els alcaldables de Barcelona i en l’agenda dels diferents líders. Això farà que els candidats a eurodiputat passin gairebé desapercebuts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides