Artadi dona per fet el seu tàndem amb Forn a Barcelona

La consellera de la Presidència ha destacat la bona relació que té amb l'exconseller empresonat
Elsa Artadi
Elsa Artadi

La consellera de la Presidència, Elsa Artadi, admet que li faria il·lusió presentar-se a la candidatura per l'Ajuntament de Barcelona. La consellera de la Presidència ha explicat que s'entén bé amb Joaquim Forn, que la setmana passada ja va anunciar que en vol ser el cap de llista, tot i que està pendent del trasllat a Madrid pel judici del procés.

El PDECat i la Crida Nacional per la República continuen negociant la llista i el programa amb què es presentaran a les municipals del maig.

La consellera Artadi es mostra disposada a deixar la Generalitat per entrar a l'Ajuntament de Barcelona i admet que s'estan estudiant diversos noms per substituir-la al Govern. Un dels noms més ben situats és el de Meritxell Budó, alcaldessa de La Garriga.

Artadi forma part de la direcció de la Crida, que va celebrar aquest dissabte el congrés constituent i va insistir en la necessitat de bastir una llista unitària a Barcelona. El president de la Generalitat, Quim Torra, va apel·lar directament Forn, Ernest Maragall, Neus Munté, Ferran Mascarell i Jordi Graupera per tal que es posessin d'acord en fer una candidatura conjunta.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides