Jové declararà al TSJC com a imputat per malversació i desobediència greu

L'ex-número dos de Junqueras a Economia, ara diputat, és considerat clau en l'organització de l'1-O
Josep Maria Jové
Josep Maria Jové

Josep Maria Jové, el diputat d'ERC que era secretari general d'Hisenda de l'anterior govern de la Generalitat, està citat per declarar el pròxim 1 de març com a investigat per la presumpta comissió de delictes de malversació i desobediència greu pel paper que se li atribueix en l'organització de l'1-O.

Jové va ser detingut el setembre del 2017 i van confiscar-li diversos documents, entre els quals un denominat EnfoCats, així com una agenda Moleskine, fonamentals en la investigació perquè es considera que contenien el full de ruta del procés. La causa contra Jové ha passat del Jutjat d'Instrucció número 13 de Barcelona al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) perquè l'ex-número dos d'Oriol Junqueras és diputat aquesta legislatura i, per tant, és aforat.

En la interlocutòria amb què Maria Eugènia Alegret, la instructora de la causa, cita Jové a declarar, també sol·licita a la Guàrdia Civil que la informi sobre el progrés de les anàlisis dels documents i eines informàtiques intervinguts a Economia, entre altres mesures.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides