Forn confirma que serà alcaldable postconvergent a Barcelona

L'exconseller assegura que compta amb Neus Munté, candidata oficial del PDECat
Joaquim Forn, quan era conseller d'Interior
Joaquim Forn, quan era conseller d'Interior

L'exconseller d'Interior Joaquim Forn, actualment en presó preventiva i en espera de ser jutjat aviat com a dirigent del procés, ha confirmat aquest dimecres que es presentarà com a candidat a l'alcaldia de Barcelona a les eleccions municipals que se celebren el mes de maig.

Forn, que va ser primer tinent d'alcalde quan el convergent Xavier Trias era al capdavant de l'Ajuntament (2011-2015) i va totalitzar 18 anys com a regidor (1999-2017), ha assegurat ara que compta amb l'exconsellera Neus Munté, que és la candidata oficial sorgida de les primàries del PDECat.

A través de Twitter, l'exconseller ha fet un pas endavant per una candidatura "integradora, solvent i transversal", tot i que encara no s'ha definit a quines sigles i espais polítics representarà: "Em presento perquè hi tinc dret. No fer-ho, seria acceptar les raons de qui ha construït artificiosament la narrativa que em manté a presó. Sóc innocent i em sento lliure. No accepto que per estar tancat no pugui posar en marxa el projecte de transformació que tinc per Barcelona".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides