Arrimadas valora seriosament la possibilitat de marxar a Madrid

La líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Inés Arrimadas, ja va fer el seu primer pas cap a la política espanyola acceptant la proposta d’Albert Rivera, president del partit, de ser la portaveu estatal del partit. A més, en les darreres eleccions andaluses, Arrimadas va ser una de les figures més reclamades per fer campanya, on va assumir de nou un cert protagonisme a nivell estatal. Des de la direcció de Cs, preparen ja el nou assalt a la política, i tenen sobre la taula les diferents estratègies que poden seguir de cara a unes properes eleccions al Congrés i al Senat.

Així, per reforçar la figura –sembla que indiscutible i inapel·lable– del seu líder, Albert Rivera, el partit taronja es planteja que Inés Arrimadas pugui fer un pas més en la política espanyola i acabi acompanyant el seu president al Congrés. “Té molta tirada, és una empenta necessària per a Rivera”, afirma un dirigent. Així, fonts de la formació asseguren que Arrimadas està pensant seriosament a acceptar la proposta i podria acabar sent la cap de llista de Cs per Barcelona en unes eleccions generals o fins i tot ser la número dos per Madrid per fer tàndem amb Albert Rivera. Les dues possibilitats, a més, implicarien que ella deixés el Parlament, on gran part de la cúpula de Cs creu que ja ha tocat sostre electoral. El que no tenen, de moment, és un relleu a Catalunya amb el seu ganxo.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari