El president va als Estats Units en plena polèmica pels seus viatges

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha viatjat aquests dies als Estats Units de nou. Si alguna cosa demostra amb aquesta visita el president és que les crítiques de l’oposició i les polèmiques que es creen, li rellisquen. En plena ressaca encara de l’allau de crítiques rebudes pels diners que ja ha gastat amb els seus recurrents viatges a Waterloo, Brussel·les, Ginebra, Escòcia, Eslovènia… va el president i s’emporta el seu equip a Califòrnia per visitar unes empreses de Silicon Valley i poder lluir amistat i bon rotllo amb el director de l’Institut Martin Luther King Jr., que ja el va ajudar a intentar desprestigiar certa premsa espanyola i els seus intents de manipular un posicionament de la institució.

A més, aprofitarà la visita per desplaçar-se també a Illinois i a Washington per mantenir contactes que des del Palau de la Generalitat asseguren que són “privats”. La utilitat o no del viatge encara no es pot valorar del tot, però si alguna cosa se li ha de reconèixer a Torra es que l’ha fet servir per deixar clar que seguirà viatjant tant com cregui convenient i quan ho consideri oportú.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari