Neguen motius polítics en l’acomiadament de Laura Rosel

El director del "FAQS" (TV3) ha donat explicacions després del rebombori generat per la substitució
Laura Rosel

La decisió de substituir Laura Rosel per Cristina Puig al capdavant del Preguntes freqüents de TV3 ha provocat molt de rebombori, amb especial indignació entre el sector independentista, i el director del programa, Tian Riba, ha hagut de sortir a donar-ne explicacions.

Riba, a El Món a RAC1, ha deixat clar que la decisió de canviar la presentadora del programa no s'ha fet per motius polítics i ha volgut reivindicar la bona feina feta per Rosel durant aquests mesos. Riba, fins i tot, ha mostrat cert malestar per la decisió.

La decisió de substituir Rosel ha estat presa per El Terrat, la productora del projecte, d'acord amb la televisió pública catalana. El canvi obre la portada a una reorientació dels continguts del programa.

Segons El Terrat, l'excusa del relleu és que Puig respon a un perfil televisiu més obert que el de Rosel -d'un to exclusivament informatiu-. El canvi s'entén en el marc d'una aposta d'El Terrat per caminar cap a uns continguts més marcats per l'entreteniment, sense abandonar el seguiment i l'anàlisi de l'actualitat informativa.

Rosel va agafar el relleu de Ricard Ustrell, que havia deixat el programa com a líder d'audiència els dissabtes a la nit, i el va mantenir en aquesta posició, fins i tot augmentant encara més les xifres d'audiència.

Cuatro despatxa a Javier Ruiz
D'altra banda, els treballadors de Noticias Cuatro han rebut la notícia que Mediaset Espanya ha decidit prescindir dels informatius de la cadena presentats per Javier Ruiz. Nou cop per al presentador després de la cancel·lació de Las mañanas de Cuatro.

S’ha relacionat la destitució amb les crítiques que el presentador ha realitzat recentment contra Vox

A partir d'ara els informatius tindran una durada de 8 minuts, entre les 14.15 i les 14.30 hores. Una decisió que els treballadors no entenen doncs les dades d'audiència superaven la mitjana diària de la cadena. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides