‘Gilets jaunes’ ataquen el diari nord-català ‘L’Independant’

Una periodista rep amenaces i insults després de ser encerclada
La notícia, al web de ‘L’Independant’
La notícia, al web de ‘L’Independant’

La redacció del diari L’independant, ubicada a Perpinyà, ha rebut l’atac d’activistes dels gilets jaunes (armilles grogues), ha denunciat el rotatiu nord-català. A més, una periodista ha rebut amenaces i insults d’uns gilets jaunes que l’havien encerclada.

Segons la crònica de L’independant, diversos periodistes van ser “violentament atacats”, mentre que els locals i un vehicle del diari ocupat per informadors va ser vandalitzat el passat dissabte, durant una mobilització dels armilles grogues. 

Pel que fa a la periodista que va ser encerclada, els fets van tenir lloc durant el matí, en el marc d'una manifestació. Van encerclar-la i van gravar-la en primer pla mentre la insultaven i amenaçaven d'agredir-la, afegeix la mateixa informació.

A més, s’hi explica que un malentès i una manipulació sobre la xifra dels participants, situada finalment en els 1.500 després que una primera informació els xifrés en 200, van encendre alguns dels manifestants de Perpinyà contra el diari.

D’altra banda, L’independant destaca que aquest diumenge les intimidacions d’uns gilets jaunes van impedir que un equip de la televisió pública France 3 Pays Catalan fes la seva feina.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides