ERC es refia dels Comuns per tirar endavant els pressupostos

Els republicans també busquen el suport de la CUP i lamenten la negativa socialista
sergi sabria
sergi sabria

El president del grup republicà al Parlament, Sergi Sabrià, confia que els comuns vegin el projecte dels pressupostos de la Generalitat del 2019 "amb bons ulls" i no ha descartat aconseguir també el suport de la CUP.

"Són uns pressupostos que els comuns poden fer veure que no existeixen, però hi són i donen oportunitats. Estem convençuts que els comuns hauran d'acabar-los mirant amb bons ulls i hi insistirem", assegura en una entrevista d'Europa Press.

"Tornen a ser els pressupostos més socials de la història", diu. En aquest sentit, reivindica que "mentre ERC és al Govern, cada vegada es fan els pressupostos més socials".

Tot i la insistència de pactar amb els comuns, Sabrià defensa que la CUP és el seu soci preferent i que buscaran el seu suport als comptes: "Insistirem, malgrat que siguin molt reticents i ens hagin advertit per activa i per passiva que no estarien al nostre costat per tirar-los endavant", indica.

També apel·la al PSC per aprovar els pressupostos catalans, perquè considera que el rebuig dels socialistes als comptes és una "tàctica política". A parer seu, haurien d'aprovar-los si es preocupen pel benestar dels catalans.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides