Prop de 100.000 persones reben el 2019 a les fonts de Montjuïc

La Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos d'Esquadra van reforçar la seva presència a la ciutat
Festa de cap d'any a Barcelona

Unes 94.000 persones han donat la benvinguda l'any 2019 a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona, davant de les fonts de Montjuïc, la passada matinada, segons ha informat l'Ajuntament aquest dimarts. La celebració ha tingut com a plat fort un espectacle creat per la companyia francesa Groupe F, amb Cristophe Berthonneau com a director artístic i amb música original del creador Scott Gibbons.

El muntatge multimèdia, creat expressament per a aquesta ocasió, partia de la tradició de menjar els dotze grans de raïm per celebrar l'entrada del nou any. L'espectacle, que ha durat 24 minuts, ha combinat l'actuació de quatre actors en suspensió amb elements com el foc, la llum, els efectes pirotècnics i les videoprojeccions.

Els francesos Groupe F són experts en la creació d'esdeveniments ciutadans a l'aire lliure, amb un format d'espectacle diferenciat i propostes artístiques específiques que s'han vist arreu del món.

La Guàrdia Urbana de Barcelona i els Mossos d'Esquadra van reforçar la seva presència a la ciutat. La celebració ha tingut lloc sense incidents de consideració.

 

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari