Turull: “Dividir el judici en dos és una gran injustícia per a Forcadell”

L'exconseller demana als CDR que aïllin els "violents" que van amb la cara tapada
Jordi Turull
Jordi Turull

Jordi Turull creu que la decisió del Tribunal Suprem de dividir el judici en dos és "una contradicció més, d'una duresa i una injustícia molt grans per a Carme Forcadell", i denuncia que el judici "no va d'impartir justícia, va d'escarment".

L'exconseller també lamenta que el govern de Pedro Sánchez demani el suport dels partits independentistes per tirar endavant els pressupostos "a canvi de paraules i res més".

També afegeix que "la situació de Catalunya és humiliant" i que "els presos no són equivalents a una partida pressupostària". Són declaracions en una entrevista prèvia al programa "El divan", de Catalunya Ràdio, en què considera que és el president espanyol qui està en deute amb els partits sobiranistes, perquè ells li van fer costat en la moció de censura.

Turull demana a Sánchez que "es mulli" i faci una proposta clara per resoldre la situació de Catalunya, que, al seu entendre, passa per les urnes.

Defensa que l'actuació de l'Estat durant l'1-O "impedeix comptar el resultat amb normalitat" i creu que actualment els partidaris de la independència són majoritaris, tenint en compte que hi ha, diu, "entre un 8 i un 10% d'indecisos".

L'exconseller valora els moviments dels CDRs, principalment els de Parets del Vallès, que són els que ell coneix, i en defensa la tasca pacífica, alhora que demana que "s'aïllin els violents que van amb la cara tapada", tal com es va fer durant les protestes del 21D a Barcelona contra el Consell de Ministres.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides