Quin acord estan tancant JxCat, ERC i Ciutadans?

Saül Gordillo, Vicent Sanchis i Núria Llorach, en una sessió de con
Saül Gordillo, Vicent Sanchis i Núria Llorach, en una sessió de control de la CCMA al Parlament

El de la renovació del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Junts per Catalunya i ERC estan intentant convèncer el partit que lidera Inés Arrimadas perquè se sumi a un acord que mantindria en sis els membres del màxim òrgan de direcció de TV3 i Catalunya Ràdio. Aquest acord ignoraria la nova llei que ha de regular la CCMA i deixaria el seu consell de govern en sis membres, tal i com està ara. La voluntat dels negociadors és que l'acord es tanqui aquesta mateixa setmana.

L’acord comportaria que cada un d’aquests tres grups tindria dos representants al Consell de Govern de la CCMA. Es dóna per fet que Saül Gordillo, actual director de Catalunya Ràdio, passaria a presidir-lol, i Francesc Pena, que ara dirigeix la Xarxa Audiovisual Local, en seria el vicepresident.

Si Ciutadans donés suport a aquesta proposta, immediatament es renovarien els càrrecs de direcció de Catalunya Ràdio i TV3. Vicent Sanchis està movent cel i terra per continuar dirigint la televisió autonòmica i assegura que està disposat a fer tota mena de sacrificis personals i professionals per convertir-la en la televisió de la República. De tota manera, sona amb força el nom de David Bassa, cap d’informatius de TV3, per prendre-li la cadira. Més dubtes hi ha en el debat sobre qui serà el nou director de Catalunya Ràdio, on ERC i els fidels de Carles Puigdemont encara no s’han posat d’acord.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides