Ferran Mascarell serà candidat a l’alcaldia de Barcelona

El delegat de la Generalitat a Madrid i impulsor de la Crida és la proposta de Puigdemont
Ferran Mascarell
Ferran Mascarell

Ferran Mascarell, delegat del Govern de la Generalitat a Madrid i un dels impulsors de la Crida Nacional, formalitza la seva candidatura a l'Ajuntament de Barcelona. En un acte aquest pròxim dilluns donarà tots els detalls de la seva entrada en joc de cara a les eleccions municipals del maig del 2019.

De moment, però, es desconeix amb quina fórmula es presentarà. La Crida busca aglutinar l'espai independentista, principalment JxCat i PDeCAT, però encara no ha concretat la proposta de llista per Barcelona de cara a les eleccions de maig.

En aquest context, Mascarell, que en els últims dies ja ha publicat en el seu perfil de Twitter diversos vídeos explicant algunes propostes per a Barcelona, no circumscriu públicament la seva precampanya a unes sigles polítiques en concret, almenys de moment.

Encara que l'exconseller compta amb el suport de l'associació Junts per la República, que aglutina part dels diputats independents -que no militen al PDeCAT- dins del grup de JxCat al Parlament.

Amb Mascarell, serien quatre les candidatures independentistes per a Barcelona, ja que el PDeCAT va escollir a Neus Munté com a alcaldable i ERC, Ernest Maragall, mentre que l'altre aspirant sorgirà de les primàries obertes, alienes als grans partits sobiranistes, que impulsa el tertulià Jordi Graupera i l'ANC.

Encara que el més probable és que acabin havent-hi menys llistes, ja que previsiblement Munté i Mascarell s'integraran en una mateixa candidatura que representi l'espai de la Crida, a la qual descarta sumar-se ERC.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides