Quina excandidata de la CUP defensa Laura Borràs?

Laura Borràs i Bel Olid
Laura Borràs i Bel Olid

L'escriptora i columnista Bel Olid, que va ser número sis de la llista per Barcelona que la CUP va presentar a les eleccions del 21-D. Olid, una de les opinadores habituals del Més 324, ha publicat a Twitter un missatge de suport a la consellera de Cultura acompanyat d'una foto on apareixen totes dues amb una copa a la mà. "A la salut dels que li volen mal a la consellera, que «la envidia es mu mala», que deien a ca ma mare. Laura Borràs serà sempre nostra", hi expressa.

Aquesta piulada grinyola força amb el tarannà habitual cupaire, que no expressa complicitat amb responsables públics esquitxats per possibles irregularitats. En el cas de Borràs, se sospita de la contractació de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) durant l'etapa que la consellera va dirigir-la (2013-2018).

Però, a més, Borràs ha relliscat en negar públicament que ella sigui objecte de la investigació. A RAC1, ha dit que el conseller d'Interior, Miquel Buch, li ha confirmat que no estava sent investigada pels Mossos d'Esquadra. Però després d'aquesta declaració, comprometedora per a Buch, ha explicat que va parlar amb el titular d'Interior, però que no va rebre d’ell cap informació, adduint en aquest sentit que el cas es troba sota secret de sumari.

Pel que fa a Olid, presideix l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana (AELC), una entitat professional privada amb uns objectius estretament vinculats amb la missió de la institució pública que fins fa uns mesos encapçalava Borràs, ara sota la lupa. 

Per descomptat, han sortit en defensa de Borràs companys de Junts per Catalunya com el vicepresident primer del Parlament, Josep Costa: “Calumniant l’estimada Laura Borràs només aconseguireu fer encara més gran la seua figura. Us deixa en evidència en tot, també en honestedat. He dit”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides