Laura Borràs compromet Miquel Buch

Assegura que el conseller d'Interior li ha negat que els Mossos la investiguin, però després recula
Borràs i Torra
Borràs i Torra

La consellera de Cultura, Laura Borràs, ha negat que estigui sent investigada després que hagin transcendit aquest dimarts les actuacions dels Mossos d'Esquadra contra presumptes irregularitats en la contractació del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat (CTTI) i de la Institució de les Lletres Catalanes.

En aquest sentit, la consellera ha indicat que el titular d'Interior, Miquel Buch, li ha assegurat que els Mossos no estan fent indagacions sobre ella. Després, a Catalunya Ràdio, Borràs ha reculat en indicar que el cas es troba sota secret de sumari i que Buch no li ha passat cap mena d’informació.

La Institució de les Lletres Catalanes, si més no, va ser dirigida per Borràs durant l'etapa que és objecte de la investigació. En aquest context, fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) han negat que existeixi una investigació sobre Borràs en curs.

En declaracions a RAC1, Borràs ha dit que quan es va integrar a la llista electoral de Junts per Catalunya ho va fer amb "la consciència molt tranquil·la" i que "ja sabia que algun dia passaria", en referència al que ella considera una "acusació" que "no s'aguanta". Així mateix, ha reaccionat a Twitter indicant que "no em defenso perquè a hores d'ara no tinc cap constància que m'hagi de defensar de res".

La consellera, a més, ha assegurat que "la rendició de comptes" i "la transparència" caracteritzen la seva manera de fer, i que "no tinc res a amagar". “Puc donar comptes per tots els meus treballadors de la Institució de les Lletres Catalanes”, ha afegit.

(Visited 243 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari