Quim Torra vol seguir viatjant per explicar el procés ‘urbi et orbe’

Una de les coses que més ha estat fent el president de la Generalitat, Quim Torra, des que va assumir el càrrec, és viatjar. Si es fes un rànquing de les activitats que més ha freqüentat, sense dubte la primera seria l’assistència a fires, trobades i tot tipus d’actes folklòrics. Però ben a prop estarien les sortides a l’estranger que, com no podia ser d’altra manera, sufraguem entre tots els catalans.

Anys enrere, els viatges d’un president de la Generalitat anaven acompanyats de reunions d’alt nivell que tancaven acords bilaterals o cimeres polítiques que tenien un retorn en les relacions. Altres sortides tenien un objectiu més comercial i les visites del president lideraven missions empresarials per millorar l’economia. Ara, però, Quim Torra viatja per parlar del procés, fer conferències sobre l’1-O, l’autodeterminació i la “repressió” de l’Estat espanyol, o a veure els independentistes que van marxar a l’estranger. Lluny de ser això un element per dissimular, Quim Torra se’n vanta obertament i, tal i com va dir en el passat ple, planifica ja més viatges pel món per fer proselitisme del procés.

(Visited 22 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari