Els Mossos entren al CTTI per presumptes contractacions irregulars

La investigació té un ex-alt càrrec en el punt de mira
El CTTI
El CTTI

Agents dels Mossos d’Esquadra han entrat aquest dimarts al matí a les dependències del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies d’Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI) per demanar documentació sobre la presumpta contractació irregular de la remodelació i la creació de llocs web oficials.

En el punt de mira dels investigadors, segons la Cadena SER, hi ha un ex-alt càrrec del govern català a qui s’atribueix una contractació fraccionada de l’elaboració dels webs per rebaixar la despesa i evitar la convocatòria de concursos públics.

La investigació es manté sota secret, però ha transcendit que no està vinculada amb el procés ni amb l’organització de l’1-O.

(Visited 190 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari