Imputat el còmic Dani Mateo per ultratge a la bandera espanyola

Un jutjat de Madrid el cita a declarar per fer com que es mocava amb la 'rojigualda'
Dani Mateo
Dani Mateo

El còmic i periodista català Dani Mateo ha estat citat per declarar dilluns vinent, dia 26, per la presumpta comissió d'un delicte d'ofenses o ultratge a la bandera espanyola quan va fer veure, durant una actuació humorística televisiva, que la usava per mocar-se.

Mateo haurà de comparèixer i donar explicacions sobre aquest gag, emès al programa El Intermedio (La Sexta) el passat 31 d'octubre, després que el Jutjat d'Instrucció número 47 de Madrid hagi admès la denúncia que va presentar el sindicat minoritari Alternativa Sindical de Policia.

Mateo assegura que ha rebut amenaces arran d'aquella emissió i algunes de les seves actuacions s'han cancel·lat. D'altra banda, Clínica Baviera ha retirat la campanya publicitària que ell va protagonitzar. El també humorista i presentador d'El Intermedio, El Gran Wyoming, va demanar disculpes a qui s'hagués sentit ofès i va indicar que si la conya no havia funcionat i havia causat crispació, la consideraven un "gag fallit".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides