Borràs demanarà l’indult si la condemnen

L'exconsellera va ser escridassada quan ho va anunciar durant un acte a Girona
Meritxell Borràs
Meritxell Borràs

Meritxell Borràs, exconsellera dels governs d'Artur Mas i Carles Puigdemont, és la primera figura política encausada pel procés que anuncia públicament que demanarà un indult si finalment és condemnada pel Tribunal Suprem, publica El Confidencial.

En el marc d'un acte celebrat recentment a Girona, especifica aquesta informació, l'exconsellera va rebre l'escridassada de part dels assistents quan va anunciar aquesta decisió. Borràs es troba en llibertat sota fiança -de 100.000 euros- i la Fiscalia demana per a ella una condemna de set anys de presó.

La petició d'indult, que és una decisió personal, ha estat fins ara rebutjada públicament des del sector independentista. En aquest sentit s'han manifestat, per exemple, el president de la Generalitat, Quim Torra, el diputat de JxCat i exlíder de l'ANC Jordi Sànchez, empresonat des de fa un any, i el diputat d'ERC al Congrés Joan Tardà.

Per la seva part, Ciutadans ha fet circular per Madrid un autobús per fer campanya contra una eventual concessió d'indults per part del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, als dirigents del procés que estan pendents d'anar a judici.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides