Antifrau investiga la Universitat Rovira i Virgili

Les investigacions de les suposades irregularitats han finalitzat i ara la nova rectora ha de respondre
Universitat Rovira i Virgili
Universitat Rovira i Virgili

L'Oficina Antifrau de Catalunya va començar fa uns mesos una investigació a la Universitat Rovira i Virgili (URV) i ja ha posat el punt final amb l'enviament a la rectora Maria José Figueras d'un document amb els resultats de les investigacions realitzades, instant-la a informar breument de les mesures adoptades en relació a les irregularitats detectades, segons informa l'Agència EFE.

Un cop es valori la seva resposta, la denúncia es podria derivar cap a les autoritats administratives, judicial o fiscal.

Antifrau està investigant moltes irregularitats detectades a la gestió dels últims anys a la universitat. El motiu principal de la investigació és l'ocupació de llocs claus de la gestió de la URV per persones amb càrrecs de confiança i posats a dit, en lloc de funcionaris, tal com indica la llei, així com increment en els contractes i augments de sou en l'àrea de gerència.

L'antic gerent Manuel Molina, va ocupar el càrrec durant 23 anys, un fet atípic en el sistema universitari públic, però la nova rectora el va destituir en apostar per un canvi de model, basat en un vicerectorat econòmic i la URV el va indemnitzar.

Poc després, l'exrector de la URV Francesc Xavier Grau i actual secretari d'Universitats i Investigació de la Generalitat el va fitxar com a director executiu de l'Agència de Gestió d'Ajudes Universitàries i d'Investigació.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.