L’ANC promou una llista d’empreses favorables a la República

L'entitat fomentarà el negoci de societats que no s'han posicionat en contra del procés
ANC
ANC

La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, ha presentat avui la campanya "Consum estratègic", que vol fomentar entre els ciutadans el consum en empreses que "responguin a uns valors de lliure mercat, de no ingerència dels poders polítics i que respectin les decisions democràtiques dels ciutadans" de Catalunya.

En una roda de premsa, un dels responsables de la iniciativa, David Fernández, ha assegurat que no faran llistes de bones i males empreses, sinó que seran les mateixes companyies que volen "contribuir a la república catalana" les que es podran inscriure en una pàgina web.

A la mateixa web també es podran inscriure consumidors interessats en aquest tipus de 'consum estratègic', i la campanya posarà en contacte els uns i els altres: l'ANC farà de "corretja de transmissió" entre els consumidors i companyies.

En el marc de la mateixa campanya, l'entitat independentista repartirà als ciutadans un fullet per promocionar la iniciativa amb una enquesta perquè, segons les respostes que donin, la gent pugui saber si el seu consum "ajuda la república catalana" o no.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides