Els treballadors d’Endesa, en peu de guerra

La plantilla demana "condicions laborals dignes i un repartiment just dels beneficis"
Endesa

Els treballadors d'Endesa han convocat una mobilització aquest dimecres davant la seu de l'empresa a l'Hospitalet de Llobregat en demanda d'unes "condicions laborals dignes i un repartiment just dels beneficis", segons ha comunicat el sindicat CCOO.

CCOO denuncia que les negociacions del conveni col·lectiu d'Endesa "continuen bloquejades per part de la patronal, que insisteix en uns plantejaments de retallades i precarització, que són del tot inassumibles".

El sindicat també alerta que si la situació no canvia, hi ha previstes noves accions de protesta els pròxims dies a les seus d'Endesa de Sabadell i Salt.

Des de CCCO insten la direcció de l'elèctrica "a reconsiderar el seu posicionament per poder desencallar les negociacions i li exigim un repartiment més just dels beneficis, perquè aquests repercuteixin també en els treballadors i treballadores que els han generat, així com el manteniment dels drets assolits que la companyia pretén retallar".

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.