Els treballadors d’Endesa, en peu de guerra

La plantilla demana "condicions laborals dignes i un repartiment just dels beneficis"
Endesa

Els treballadors d'Endesa han convocat una mobilització aquest dimecres davant la seu de l'empresa a l'Hospitalet de Llobregat en demanda d'unes "condicions laborals dignes i un repartiment just dels beneficis", segons ha comunicat el sindicat CCOO.

CCOO denuncia que les negociacions del conveni col·lectiu d'Endesa "continuen bloquejades per part de la patronal, que insisteix en uns plantejaments de retallades i precarització, que són del tot inassumibles".

El sindicat també alerta que si la situació no canvia, hi ha previstes noves accions de protesta els pròxims dies a les seus d'Endesa de Sabadell i Salt.

Des de CCCO insten la direcció de l'elèctrica "a reconsiderar el seu posicionament per poder desencallar les negociacions i li exigim un repartiment més just dels beneficis, perquè aquests repercuteixin també en els treballadors i treballadores que els han generat, així com el manteniment dels drets assolits que la companyia pretén retallar".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides