Quina estrella del procés emblanquia la tauromàquia?

Beatriz Talegón
Beatriz Talegón

Beatriz Talegón, la mateixa membre del flamant Consell Assessor per a l'Impuls del Fòrum Cívic i Social per al Debat Constituent que ha defensat l'homeopatia a Twitter recentment.

Aquesta opinadora, que ha destacat difonent fake news com una de les figures públiques no catalanes favorables al procés, va escriure fa dos anys a Facebook que "els que més estimen el toro són els toreros" i no hi ha "rollo de violència o acarnissament amb la mort del toro. És una concepció diferent, no ritual".

Aquell comentari, que ha tornat a circular per la xarxa les darreres hores, va formar part de la reacció de Talegón a l'escomesa d'algunes persones, suposadament defensors dels animals, contra la vídua d'un torero que havia mort aleshores.

"Sóc animalista" i "jo no ho gaudeixo", afirmava Talegón abans d'indicar que s'havia informat per comprendre els toreros i que havia comprovat "que ningú cuida millor que ells dels toros durant tota la seva vida". "No sigueu tan simples que és molt trist", rematava.

En el programa de TV3 Preguntes Freqüents, Talegón ha evidenciat que té molt bona sintonia amb una influencer processista de primer ordre com Pilar Rahola, membre d'un altre consell processista cèlebre (el Consell Assessor per a la Transició Nacional) i coneguda també perquè és antitaurina de soca-rel. Un dels que va carregar fa dos anys contra la vídua del torero, per cert, va ser un altre amic del procés, el raper lleidatà Pablo Hasél.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides