Albiol no participarà en el “circ mediàtic” dels independentistes

Carles Puigdemont acusa el líder del PPC de “carceller” i li diu que “la vergonya els acompanyarà tota la vida”
García Albiol
García Albiol

El president del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, ha respost a la invitació feta avui pels set independentistes presos a què els anés a visitar a la presó de Lledoners que no pensa prestar-se "al seu circ mediàtic".

García Albiol ha dit a través de Twitter que: "No penso anar a cap presó a visitar els independentistes presos, prestant-me al seu circ mediàtic i frivolitzant amb la seva pròpia situació", afegint que "i dic mediàtic perquè han enviat la carta als mitjans de comunicació abans que a ningú. El seu show no és el meu".

L'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, des del seu refugi a Bèlgica ha saltat també a la xarxa social, i ha dit García Albiol que: "Els carcellers no gosen mirar a la cara de les seves víctimes. El carceller es queixa d'assabentar-se'n per la premsa però calla quan les acusacions de fiscalia van arribar abans als mitjans que als advocats".

Puigdemont ha acabat dient-li al president del PPC que: "La vergonya els acompanyarà tota la vida".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides