Els independentistes presos conviden Arrimadas i Albiol a anar a la presó

Demanen als líders de Cs i PP que vagin a veure si tenen privilegis com denuncien aquests partits
Albiol i Arrimadas

Els set líders independentistes que es troben a la presó de Lledoners han enviat una carta a Inés Arrimadas i Xavier García Albiol en la qual els conviden a visitar-los al centre penitenciari, segons ha avançat RAC1. Els independentistes recorden als dirigents catalans de Cs i PP que com a autoritats poden demanar entrar a la presó, i que així podran constatar que els empresonats per l'1-O no tenen els privilegis que aquests dos partits han denunciat.

La carta conjunta de tres paràgrafs i que porta data de dimarts passat diu que s'adrecen als líders dels dos partits després de veure que estan interessats per la situació del dia a dia dels líders independentistes empresonats. Després de recordar que estan a la presó sense que hagin estat jutjats, els acusen de no saber quina és la seva situació real afirmant que "per les afirmacions que els hem sentit dir a través dels mitjans de comunicació, és evident que vostès només poden parlar des del desconeixement".

Els empresonats afegeixen que "per aquest motiu, i en la mesura que vostès són càrrecs institucionals facultats per visitar un centre penitenciari si ho desitgen, ens agradaria que ens visitessin a Lledoners, on podran comprovar de primera mà si som uns presos amb privilegis, bé sigui parlant amb nosaltres mateixos, bé sigui parlant amb altres interns del centre amb els quals convivim diàriament".

En la missiva, els líders de l'1-O diuen estar segurs que aviat es podran saludar amb Arrimadas i Albiol a la presó donat l'interès amb el qual aquests han parlat de la situació d'aquests presos. La carta conclou amb un "atentament", i la signen Jordi Cuixart, Joaquim Forn, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Josep Rull, Jordi Sànchez i Jordi Turull.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides