Apuntar-se al Consell per la República costa 10 euros

Es demana la donació a la plataforma encapçalada per Puigdemont i Comín per a “accions de la República”
Consell per la República
Consell per la República

El Consell per la República presentat aquesta setmana al Palau de la Generalitat ha obert un registre que, segons els seus promotors, dona la possibilitat de “participar en la contrucció de la República” a través d’una presa de decisions col·lectiva, però en el procés d’inscripció es requereix a la persona interessada que aboni almenys 10 euros.

Aquesta donació mínima es justifica per la necessitat de fer “accions de la República”. Des del lloc web consell.republicat.cat i en cinc passes, aquesta entitat de dret privat encapçalada per l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i l’exconseller Toni Comín -ambdós diputats- demana als que s’hi vulguin apuntar el seu nom, adreça, número de telèfon, correu electrònic i número de la tarjeta per efectuar el pagament.

"Tothom pot formar part d'aquest registre, sense cap límit d'edat o origen. Només cal la voluntat de ser-ne i l'adhesió als valors que volem que ens cohesionin”, expressa el web d’aquest Consell, el qual demana als inscrits que es comprometin amb l’autodeterminació, la no violència entre pobles, el diàleg, l’apoderament ciutadà, la no discriminació, la sostenibilitat i la justícia social, econòmica i mediambiental.

Aquest dimecres al migdia hi havia gairebé 10.400 inscrits, la qual cosa assegura a aquesta plataforma l'ingrés d’uns 104.000 euros pel cap baix.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides