Tusk a Puigdemont: diàleg, respecte a la Constitució i solució dins d’Espanya

El president del Consell Europeu descarta fer de mediador, com suggereix l'ex-president de la Generalitat
Donald Tusk
Donald Tusk

Donald Tusk, el president del Consell Europeu, ha descartat fer de mediador entre els governs de Catalunya i Espanya, com suggereix l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, segons ha explicat un representant de Tusk a Vilaweb i l'Agència Catalana de Notícies. "No hi ha paper per a Tusk com a mediador", ha manifestat concretament.

Tusk manté que la solució s'ha d'anar a trobar dins d'Espanya i respectant la Constitució espanyola i els seus portaveus aclareixen que el president del Consell Europeu no ha mantingut cap contacte amb Puigdemont. Tusk, en qualsevol cas, encoratja al diàleg, planteja que cal evitar l'ús de la força i advoca per l'imperi de la llei.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides