Restringit l’espai aeri de Barcelona per la Diada

Només podran volar cossos de seguretat, serveis d'emergències i televisions autoritzades
La Diada de l'any passat
La Diada de l'any passat

L'espai aeri estarà restringit a l'avinguda Diagonal de Barcelona i carrers adjacents coincidint amb la manifestació de la Diada, aquest dimarts. La restricció, que és habitual en aquests casos i que s'ha fet a petició dels Mossos d'Esquadra, serà vigent entre les dues del migdia i les nou del vespre.

Enaire, l'ens gestor de la navegació aèria, que depèn del Ministeri de Foment, ha explicat que la restricció afectarà l'àrea entre l'Hospitalet de Llobregat i la Vila Olímpica, i entre La Sagrera i Esplugues de Llobregat.

Només podran sobrevolar la Diagonal les Forces i Cossos de Seguretat i els mitjans de comunicació que van demanar autorització per poder-ho fer.

El tancament de l'espai aeri ja es va ordenar l'any passat, durant el referèndum de l'1 d'octubre. En aquest cas, no es va permetre als mitjans de comunicació captar imatges aèries de la jornada.

En aquesta Diada, en què s'han inscrit més de 440.000 persones, es vol omplir la Diagonal des del Palau Reial fins a la plaça de les Glòries i fer una onada de so a les 17.14 hores. De moment, però, el ritme d'inscripcions és inferior al de les darreres edicions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides