Qui rep una aportació literària del president Quim Torra?

Beatriz Talegón
Beatriz Talegón

Una novetat editorial coneguda aquest estiu relacionada amb l'actualitat catalana és Llibertat d'excepció (Pagès editors), un assaig de Beatriz Talegón sobre la llibertat d'expressió a Espanya.

L'autora ha emergit durant els darrers mesos com una de les veus no catalanes més implicades a favor del procés i col·labora en un grapat de mitjans, alguns de línies editorials tan discrepants quant a la qüestió catalana com OK Diario, el digital d'Eduardo Inda, i El Nacional, que dirigeix José Antich.

Aquesta advocada i comunicadora, que ha destacat per diverses ficades de pota -en particular per difondre boles-, compta amb un bon grapat de celebritats en la seva obra. A partir de converses, presenta casos tan diversos com els de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, l'exconsellera Meritxell Borràs, l'exdiputada Mireia Boya i el president d'Òmnium Cultural Jordi Cuixart, juntament amb els dels artistes César Strawberry, Pablo Hasél i Valtònyc, com els de "vuit veus perseguides que no han aconseguit silenciar".

Altres col·laboradors són l'excap de llista de la CUP Antonio Baños i l'actual president de la Generalitat, Quim Torra. Baños escriu el pròleg, mentre que Torra, que és editor literari, hi aporta una salutació anunciada a la portada del llibre.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides