Crida independentista per megafonia a Vic

“No ens desviem del nostre objectiu, la independència de Catalunya”, es fa sentir a la capital d’Osona
Acte de l'ANC d'Osona
Acte de l'ANC d'Osona

A la plaça Major de Vic s’ha emès per megafonia una crida als independentistes en aquests termes: "No normalitzem una situació d’excepcionalitat i d’urgència nacional. Recordem cada dia que encara hi ha presos polítics i exiliats. No ens desviem del nostre objectiu, la independència de Catalunya”.

L’ANC d’Osona ha difós el vídeo a Twitter aquesta setmana, tot afegint: “Cada dia a les 20h, plaça de Vic”. Així doncs, es mira de mentalitzar els correligionaris de l'independentisme amb un missatge que fa sentir també a la resta de la població pels altaveus.

Aquesta forma de comunicació és similar a les crides a l’oració en règims islàmics i a les que es descriuen en conegudes obres de ficció com distòpies i ucronies. Segons El País, l'emissor del missatge, que sempre va precedit de les campanades del toc de sometent (una crida d'alerta entre pobles), és l'Ajuntament de Vic.

L’ANC ha explicat a El Independiente que ha consensuat el missatge que s'emet a Vic amb Òmnium Cutural d’Osona, un CDR local i el consistori. L’alcaldessa de la localitat és Anna Erra (JxCat/PDECat).
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides