El secretari de SCC a Lleida denuncia haver estat bufetejat

Sol·licitarà les gravacions de dues càmeres públiques que haurien registrat l'incident
Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra

El secretari de l'agrupació territorial de Societat Civil Catalana (SCC) a Lleida, Oriol Casanovas, ha denunciat davant dels Mossos d'Esquadra una agressió física que ha patit aquest dijous a les 12.30 hores en ple carrer a la capital del Segrià.

Segons ha informat l'entitat en un comunicat, Casanovas sol·licitarà les gravacions de dues càmeres públiques que haurien registrat l'incident.

L'agressió ha tingut lloc quan es trobava al carrer Major repartint pamflets d'un restaurant. En aquell moment, una persona l'ha agafat pel coll pel darrere i li ha donat "una bufetada amb la mà oberta a la cara" i a continuació l'ha amenaçat dient-li que vagi amb compte perquè hi ha més gent que sap qui és i el que fa.

SCC ha lamentat l'agressió, que considera "una conseqüència més del clima de tensió i fractura" a Catalunya, fet pel qual ha apel·lat a la responsabilitat i la neutralitat institucional, i ha assegurat que aquest tipus d'esdeveniments s'eleven amb accions dels governs catalans que proven d'imposar la seva manera de pensar, segons la seva opinió.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides