Torra fa costat a Aragonès i avisa: “No acceptarem cap sentència”

Se l'investiga per uns viatges en què hauria buscat diners per finançar una Catalunya independent
torra aragones
torra aragones

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha donat suport al seu vicepresident, Pere Aragonès, sobre la petició que el jutge del 13 de Barcelona ha fet al TSJC perquè investigui Aragonès i dos diputats més d'ERC, Lluís Salvadó i Josep Maria Jové.

El president ha assegurat a Aragonès que no s'acceptarà "cap sentència" en la causa general contra l'independentisme. Concretament, Torra ha assegurat que la causa judicial va contra "els drets civils i el dret a l'autodeterminació de Catalunya".

A més, Torra ha sentenciat que "guanyarem perquè som al costat correcte de la història".

Per la seva part, Aragonès ha agraït el suport de Torra i s'ha mostrat "convençut" que "guanyarem" perquè la causa independentista és justa.

Ahir, el titular del jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona, que investiga l'1-O, va remetre una exposició raonada al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per investigar el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, i els actuals diputats d'ERC Josep Maria Jové i Lluís Salvadó.

A Aragonès se l'investiga per un seguit de viatges a l'estranger per tractar qüestions presumptament vinculades amb el finançament exterior d'una Catalunya independent.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides