Per què els taxistes carreguen contra Inés Arrimadas?

Inés Arrimadas Cs Ciutadans
Inés Arrimadas Cs Ciutadans

A la líder del primer partit de Catalunya, Inés Arrimadas, li ha sortit un enemic inesperat: el col·lectiu de taxistes de Barcelona, que aquests dies protagonitzen un sonat conflicte contra la implantació dels VTC que promouen les plataformes Uber i Cabify. En un sector laboral on, per la seva idiosincràsia, Ciutadans podria tenir una molt bona receptivitat passa tot el contrari i el partit taronja s’ha convertit en la “bèstia negra” dels taxistes.

 

La culpa d’aquesta animadversió la té Xavier Cima, el marit d’Inés Arrimadas, amb qui es van conèixer quan tots dos eren diputats al Parlament de Catalunya. L’any 2016, ja fora de la política, Xavier Cima va muntar amb el també exdiputat Roger Montañola l’empresa Observatori 2050 SL, domiciliada en un despatx de la Rambla de Catalunya i que opera amb la marca Diplolicy. Aquest despatx és, en realitat, un gabinet de “tràfic d’influències” i té entre els seus clients la polèmica plataforma Uber, que des de fa uns mesos ha tornat a operar a Catalunya.

 

La col·laboració entre l’empesa del marit d’Inés Arrimadas i Uber provoca la indignació dels taxistes, que han posat la líder de Ciutadans en la diana. Recentment, Xavier Cima (exdiputat de CDC) i el seu soci Roger Montañola (exdiputat d’Unió) han creat una nova empresa, Diplodat Technologies SL, domiciliada al mateix despatx.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides