Els taxistes no descarten una vaga intermitent

De moment, el sector ha aturat les protestes i la vaga es manté fins divendres a les sis del matí
Vaga taxistes
Vaga taxistes

L'assemblea de taxistes ha suspès les protestes d'avui i ha decidit mantenir la vaga de 48 hores fins aquest divendres a les sis del matí, tal com estava previst, sense de moment allargar-la, però no descarten una vaga intermitent depenent de la decisió que prengui el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

El sector del taxi està pendent del que el tribunal resolgui aquest divendres sobre les llicències de vehicles de lloguer amb conductor, com Uber i Cabify. La decisió se sabrà cap al migdia.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona havia aprovat al febrer una normativa que exigia a aquestes plataformes disposar d'una llicència local, per protegir el taxi com a servei públic.

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència ho va recórrer perquè considerava que aquesta mesura atemptava contra la lliure competència i podia fer pujar els preus.

El tribunal ha d'acordar si es manté la suspensió o s'aplica la normativa de l'Àrea Metropolitana.

En cas que el reglament continuï suspès, les associacions de taxistes es tornaran a reunir per decidir més mobilitzacions, de cara a la setmana que ve o durant el mes d'agost.
 

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari