Guerra de llaços grocs

Mentre els CDR col·loquen simbologia independentista, els GDR la retiren, i els Mossos els separen
CDR i GDR: guerra de llaços grocs
CDR i GDR: guerra de llaços grocs

Dues concentracions, una de caràcter antifeixista convocada pels CDR i una altra dels anomenats “Cuerpos de Brigada de Limpieza”, convocada pels Grups de Resistència (GDR), es van manifestar ahir alhora a la plaça Francesc Macià.

Els antifeixistes, que van aplegar cinc-centes persones, i els unionistes, que van aplegar-ne dues-centes més, van estar separats per un cordó policial dels Mossos d’Esquadra.

Els GDR es van citar per treure els llaços grocs; aquesta era, si més no, la idea inicial, però altres grups ja els havien fet la feina, i van limitar l’acció a una concentració. D’altra banda, un grup de CDR van contraprogramar una altra concentració com a senyal de protesta.

El grup unionista ha batejat l’acció com a operació Troia. L’última crida feta pels anomenats Comitès de Neteja per retirar els llaços grocs dels carrers de Catalunya.

L’objectiu és eliminar tots els símbols independentistes que hi hagi en espais públics de la capital catalana perquè, segons aquests grups, “volen impedir la banalització dels espais comuns”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides