Qui s’escolta Santi Vila i Joan Coscubiela?

coscubiela vila cercle economia
coscubiela vila cercle economia

El Cercle d’Economia exerceix de moderador polític i econòmic. Fundat per liberals durant el franquisme, s’ha sabut situar en el marc democràtic i organitza trobades per parlar. Així, quina millor que tenir de convidats Santi Vila i Joan Coscubiela. Tots dos són autors de llibres sobre el procés (D’herois i traïdors, Vila i Empantanados, Coscubiela), editats ambdós per Península. Cadascun des del seu punt de vist: el del conseller díscol i el del diputat contrari a l’atropellament dels drets.

Com era d’esperar, ningú del PDeCAT ni d’ERC i ni molt menys de la CUP. Sí que Coscubiela va estar acompanyat de dos dels membres més conspicus de la patrulla nipona, Lluís Rabell i Gemma Lienas, així com d’un bon amic com l’exconseller Salvador Milà. A la sala també van escoltar ben atentament maragallistes com Ramón García-Bragado o Andreu Morillas i un montillista com Pancho Táboas; democristians com l’exconseller Ignasi Farreres, així com un nombrós públic d’executius que entenen que ara cal una gran plataforma transversal per la moderació que deixi de costat l’unilateralisme independentista i l’uniformisme de PP i Ciutadans.

Entre el públic, un fundador de Convergència i independentista de sempre: l’ínclit empresari Josep Espar. Va escoltar atentament com dels protagonistes d’aquells dies de setembre-octubre de l’any passat apostaven per aprofitar les escletxes per formar govern, la qual cosa serviria per rebaixar la tensió.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides