Torrent proposa querellar-se contra el jutge Llarena

El president del Parlament ha convocat una reunió extraordinària de la Mesa aquest divendres al matí
torrent parlament tedh
torrent parlament tedh

Roger Torrent proposa querellar-se contra Pablo Llarena per prevaricació. Torrent ho plantejarà aquest divendres a la Mesa del Parlament, que ha convocat després d’ajornar el debat d’investidura de Jordi Sànchez. El president del Parlament ho ha decidit un cop Llarena ha rebutjat deixar-lo sortir de la presó i li ha denegat participar en el ple per videoconferència.

Torrent va proposar Sànchez com a candidat el passat dissabte després de la quarta ronda de contactes amb els partits per proposar un candidat a la presidència de la Generalitat.

Dos dies després, va demanar per escrit al jutge Llarena que dugués a terme les mesures necessàries perquè Sànchez pogués sotmetre’s al debat d’investidura.

En l’escrit, Torrent justificava la decisió arran de “la concessió de les mesures cautelars per part del Comitè de Drets Humans de les Nacions Unides” que demanaven a Espanya garantir els drets polítics de Sànchez.

Sobre la resolució de l’ONU Llarena ha recordat aquest dijous que el govern espanyol té sis mesos per presentar-hi les seves consideracions. El jutge creu, a més, que aquesta resolució no és vinculant per al tribunal Suprem.

 

(Visited 27 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari