Torrent torna a ajornar la investidura

El president de la cambra catalana desconvoca el ple davant la impossibilitat que hi participés el candidat Jordi Sànchez
Roger Torrent
Roger Torrent

El president del Parlament, Roger Torrent, ha fet públic un comunicat en el qual anuncia que suspèn la convocatòria del ple d’investidura del president de la Generalitat previst per aquest divendres, 13 d’abril.

Roger Torrent ha pres aquesta decisió després que el jutge del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, hagi impedit que el candidat a ser investit, Jordi Sànchez, pogués assistir a la sessió o participar per videoconferència.

Així, si no hi ha un nou president de la Generalitat investit abans del pròxim 22 de maig, s’hauran de convocar noves eleccions al Parlament de Catalunya que molt probablement se celebrarien al voltant del 15 de juliol.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.