Ribera Salud fitxa l’exconseller Boi Ruiz

El grup també ha incorporat a la seva nòmina Alan Milburn, exsecretari d'estat per a la Salut del Regne Unit
boi ruiz
boi ruiz

El qui va ser conseller de Salut dels governs d’Artur Mas a la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz ha estat contractat pel grup Ribera Salud, companyia sanitària que té la seva seu a València, i participada a partes igual per la corporació nord-americana Centene i el Banc de Sabadell.

Ruiz formarà part del consell d’administració de l’empresa concessionària dels hospitals d’Alzira, Torrevieja, Dénia i Elx. L’empresa també es fa càrrec del Laboratori Clínic Central de la Comunitat de Madrid.

Es dona la circumstància que en un mes i mig s’acaba la concessió de l’Hospital d’Alzira amb Ribera Salud, i que la Generalitat Valenciana ja ha anunciat que no preveu renovar-la. Ribera Salud també ha incorporat en el seu equip a Alan Milburn, que va ser secretari d’estat de Salut del Regne Unit durant el mandat de Tony Blair.

Boi Ruiz és actualment professor de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) on dirigeix la Càtedra de Gestió Sanitària i Polítiques de Salut. Ruiz va arribar a la Generalitat de Catalunya per a ser conseller de Salut el 2010 i fins al 2015. Anteriorment havia estat director general del 1994 al 2008, i des d’aquest darrer any i fins al 2010 va ocupar el càrrec de president de la Unió Catalana d’Hospitals.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides