Quins són els ariets opinatius de TV3?

rahola hola tv3
rahola hola tv3

Sota la direcció de Vicent Sanchis, TV3 ha reforçat la seva avantguarda mediàtica favorable a procés tot incrementant les aparicions de dues de les figures de referència per al públic independentista: Toni Soler i Pilar Rahola.

Soler, que fa anys que triomfa amb el Polònia i va participar en la fundació del periòdic Ara, disposa des de l’any passat d’un espai diari de l’estil d’El Intermedio de La Sexta, l’Està passant, dedicat a fer un repàs satíric de la jornada. Per la seva part, Rahola ha recuperat el protagonisme televisiu que havia perdut amb l’adéu de Josep Cuní a 8TV, la cadena del Grup Godó on la columnista de La Vanguardia exercia cada dia d’opinadora de referència.

Després de tornar setmanalment a TV3 de la mà del Preguntes freqüents, un espai que s’ha començat a emetre aquesta temporada, ara també apareix diàriament al nou magazín de la tarda, Tot es mou, que presenta Helena García Melero (amb qui, així mateix, ja apareixia en la famosa foto vacacional de Cadaqués en companyia, entre d’altres, de Carles Puigdemont, Josep Lluís Trapero i Joan Laporta).

Rahola, en concret, s’encarrega de la secció Hola Rahola, que tanca el programa analitzant l’actualitat de la jornada -com feia amb en Cuni- i responent preguntes dels teleespectadors.

Una de les veus més àcides amb TV3, el crític televisiu d’El Periódico i La Sexta Ferran Monegal, ha escomès Sanchis pel seu “disseny” de TV3 per motiu del temps que s’atorga al “púlpit diari” de Rahola. La columnista i biògrafa d’Artur Mas, per cert, acaba de concedir una entrevista radiofònica al diputat d’ERC Gabriel Rufián on ha titllat el PDECat de partit “fallit”.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari