Adif reprèn les obres de la Sagrera

Els treballs han estat aturats durant quatre anys per presumptes irregularitats en les adjudicacions
ave sagrera
ave sagrera

L’operadora d’infraestructures, Adif, ha anunciat que reprèn les obres de l’estació de la Sagrera de Barcelona, en concret es tracta d’acabar la llosa inferior de l’estructura de l’estació.

Aquestes obres han estat aturades durant quatre anys per presumptes irregularitats en les adjudicacions. En concret el juny del 2016, la Guàrdia Civil va detenir 14 persones en una operació contra una xarxa acusada d’inflar factures fins a generar un sobrecost de 82 milions en tres obres de l’AVE properes a l’estació de la Sagrera.

Ara, el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha donat llum verda per reprendre les obres, afirmant que la represa de les obres suposa “una fita rellevant” que permetrà “impulsar de forma decidida aquest projecte estratègic” per a Barcelona.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va enviar un missatge per Twitter en el que deia: “després de molt insistir, i de moltes promeses incomplertes per diversos ministres, avui es reprenen per fi les obres a l’estació de la Sagrera”. Colau afegia que: “ara que han començat, els veïns i les veïnes es mereixen que les obres avancin ràpid per recosir els barris afectats”.

El ministre De la Serna ja va avançar que les obres podrien estar acabades “el tercer trimestre de 2020, amb una inversió de 841 milions d’euros”, en una visita a les obres de l’entorn de la Sagrera el passat 20 de juny.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides