Mas trepitja Puigdemont

El president del PDECat sosté que els independentistes "ni són prou ni han fet prou per imposar res"
mas els matins 2017
mas els matins 2017

L’expresident de la Generalitat i president del PDECat, Artur Mas, s’ha mostrat partidari aquest dilluns, durant la reunió de l’executiva del partit, de la formació d’un govern català estable que duri quatre anys, un plantejament contrari al de la legislatura de dos anys de Carles Puigdemont.

De manera significativa, segons fonts coneixedores dels detalls de la reunió de la direcció del PDECat referides per diversos mitjans, Mas ha dit literalment que els independentistes “ni són prou ni han fet prou per imposar res”, per la qual cosa aposta per una legislatura llarga mentre s’eixampla la base social independentista.

Segons El Periódico, s’han pronunciat en aquest mateix sentit el portaveu del PDECat al Congrés, Carles Campuzano, i el diputat electe i batlle de Mollerussa, Marc Solsona.

Amb aquest posicionament per part de Mas comença la setmana que es preveu que s’intensifiquin els contactes del bloc independentista per formar la Mesa i el futur govern. Divendres té lloc a Brussel·les la reunió dels diputats de Junts per Catalunya, convocada per Puigdemont.

Quant a l’ANC, que s’ha reunit aquest dilluns amb Puigdemont, aquest dissabte aprovarà un full de ruta que, segons revela TV3, insta el futur govern i Parlament catalans a bastir la república en els vessants financer, judicial i de seguretat pública.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides