Els batlles que van anar a Brussel·les, en el punt de mira d’Hisenda

El ministeri de Montoro vol que la Fiscalia del Tribunal de Comptes els investigui
El ministre Montoro al Congrés
El ministre Montoro al Congrés

El Ministeri d’Hisenda, que encapçala Cristóbal Montoro, sospita que els alcaldes catalans que van viatjar a Brussel·les per demanar la llibertat dels consellers empresonats no van pagar el viatge de la seva butxaca. Per aquest motiu ha demanat a la Fiscalia del Tribunal de Comptes que investigui si el viatge i altres despeses associades es van pagar amb diners públics.

Algun dels gairebé 200 batlles que van fer el desplaçament, de fet, va admetre que havia destinat diners públics per pagar-lo. A més, declaracions de batlles i eurodiputats sobre qui va llogar la sala on va tenir lloc l’esdeveniment organitzat per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) van ser contradictòries.

Segons El Mundo, la sol·licitud d’Hisenda pot donar lloc a una actuació d’un abast més ampli, ja que fins ara el ministeri de Montoro no ha trobat despeses irregulars a la Generalitat i no es descarta que els ajuntaments independentistes hagin tingut un paper principal en el finançament del procés.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides